Autófóliázás, autófólia Budapest

Az autófóliázás előnyei

Akinek eddig nem voltak ismertek az autófóliázás előnyei, és nem volt fóliázott autója, problémát jelenthet az autófólia márkáján és minőségén kívül, a fólia színének megválasztása is. De hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő színt?

A trendi színeket kellene követnünk, vagy esetleg az egyéniségünkhöz igazodó kiugró szín a megfelelő? Az autófólia gyártók kínálatában akár hetven féle szín közül is válogathatunk kedvünkre, így a telepítés előtti több száz autófóliából történő kiválasztás lehetséges.

Örökzöld slágerek az autófóliázás területén is megtalálhatóak, mint például a matt vagy a fényes fekete autófólia. Manapság nagyon elterjedt a fehér színű autófóliázás. A matt és fényes változatokon kívül szatén, gyöngyház, szál húzott vagy szatén gyöngyház hatással is készülhet fólia. Létezik olyan fólia mint a szatén gyöngyház fehér fólia ami reneszánszát éli, ugyanis sok luxus autó gyártó látja el ezzel a színnel járműveit. Az autófóliák piacán már megtalálható ez a szín, és óriási az érdeklődés rá. A fehér fólia növeli az autó optikai méreteit, így a kocsi telepítés után, még robosztusabbnak, nagyobbnak tűnik. Manapság a matt színek divatosabbnak mondhatóak, viszont nem árt tudni, hogy az autó ívei kevésbé lesznek meghatározóak, az ilyen fóliával rendelkező autók esetében. Látványra viszont remekül néz ki. Ezért kijelenthető, hogy ezek a fóliák rendkívül népszerűek.

autófóliázás budapest

Az elmúlt években a textúrált fóliák is igen felkapottak lettek, mint például, a karbol vagy a szál húzott fólia. Eredetileg kisebb karosszéria elemek, belső terek, vagy a teljes autófóliázás kiegészítőjeként kezdett ismertté válni. A különlegességet kereső autótulajdonosok hamar kezdték kérni ezeket a különleges mintázatokat is a teljes karosszériára. Sajnos a króm fóliák telepítése, nem olyan elterjedt autófóliázási forma, azonban Amerikában, és Európa egyes területein króm őrület van. Az ára elég borsos, viszont ezért kárpótol a csodás látvány.  A Flip-Flop vagy kaméleon fóliázás inkább a fiatal tuning őrültek körében terjedt el az elmúlt években. Arról ismerhető fel ez az autófólia, hogy két szín váltakozik a speciális pigmenteknek köszönhetően az autó teljes részében.