Szuper autófóliázás tippek Budapesten és vidéken

Szuper tippek autó- és üvegfóliázáshoz, vagányabb kinézethez

 

Hazánk fiataljai közt egyre elterjedtebb, hogy az első autójukat minél egyedibbé formálják, tuningolják saját ízlésüknek megfelelően. Persze azért a pénztárcájuk határt szab az elképzeléseknek, így nem biztos, hogy elsőre álmaik autója kerül tulajdonukba, de ettől még az a gépjármű is lehet vagány.

A mai fiatalokat rabul ejtette a tuningolás, de azt jó, ha tudjuk, hogy azért ez a folyamat is rengeteg költséggel tud járni. Még ha esetleg sikerül is számunkra megfelelő áron hozzájutnunk egy gépjárműhöz, kettős érzéssel fogunk az új szerzeményünk előtt állni. Először is örülni fogunk, hogy végre eljutottunk oda, hogy sajátunknak tudhatunk egy négykerekűt, de mégis szemet fog szúrni a sok hiba, használatból eredő kopás, karcolás, amik az idő során kialakultak rajta. Azon agyalunk, hogy lehetne jobbá tenni, mert hát ugye a legszembetűnőbb a külcsín.

 

Joachim autófóliázás

Joachim autófóliázás árak

Főleg, ha egy újabb autóhoz jutunk hozzá, nagyon bosszantó, ha szabad szemmel is láthatóan karcos , sérült, ütött-kopott a gépjárművünk külső felülete. Szerencsére ma már olyan fantasztikus technikákkal tudunk dolgozni, hogy nem kell aggodalmaskodni ezen, és megelégedettséggel, büszkeséggel foglalhatjuk el új szerzeményünk vezető ülését.

autofoliabudapest.jpeg

Azért azzal érdemes tisztában lennünk, hogy ahhoz, hogy az autónk olyan legyen, amilyet elképzeltünk, el kell végezni egy jó pár beavatkozást, alakítást , melyekkel ajánlatos logikusan sorban haladni.

Kezdjük a felnikkel!

Talán ez az átalakítások közül ez a legkedveltebb művelet. A fiatalok általában az autójukon a felniket szokták legelőször leváltani egy lényegesebben trendibbre, királyabbra. Itt már csak a jó ízlés és a fantázia szabhat határt , hogy kinek mi fér bele. Ma már nem lepődünk meg az utakon a szembejövő nagyon extra kinézeten sem . Láthatunk mindenféle színskálát megvillantó daraboktól a konkrét mintákig, bármit.

Aztán jöhetnek az ablakok! Ezek feltételére a legjobb megoldást a Joachim autófólia ajánlja.

Ugye milyen nagyon menő, mikor az ablakok le vannak sötétíve?! Olyan rejtélyes, de mégis tekintélyes. Persze a diplomata autóknál alapvető kritérium, hogy az ezekben a járművekben szállított személy ne legyen felismerhető, a saját biztonságát szem előtt tartva. Ezek a gépjárművek általában kék rendszámmal meg is vannak különböztetve. De nem minden lesötétített ablakú autónak van kék rendszáma. Abban azért egyet érthetünk, hogy van valami külön életérzése annak, ha egy lesötétített autóval gurulunk haza egy hosszú, fárasztó nap után. Azért a sötétítésnek vannak praktikus előnyei is, nem csak a formatervezés. Ide sorolhatjuk azt a tulajdonságát, hogy a nyári hónapokban nehezebben engedi felmelegedni a gépjárművünket. Főleg akkor tudjuk ezt a jellemzőjét értékelni, ha autónk nem rendelkezik klímával.

Természetesen olyan érzést nem fog biztosítani az autóban, mintha klímaberendezéssel hűtenénk az utasteret, de azért sokat számít, hogy nem fogunk megfőni menet közben, és jobb esetben nem izzadjuk át annyira a ruhánkat. Tehát két legyet üthetünk egy csapásra a fóliázással! Eszméletlen kinézet, kellemesebb belsőérzet. Azt hiszem nem is kell ezt túlragozni ebben a hőségben a témát.

Végül jöjjön az autófóliázás!

Talán nem is kell részletezni, hogy ezzel a beavatkozással lehet a leglátványosabb eredményt elérni , amivel egy autón változtatni lehet. Mennyivel egyszerűbb pl taxit fogni, hisz a legtöbb taxi fóliózva van, hogy könnyebben felismerjük őket. Ha taxizásra adnád a fejed, mindenképp ajánlatos a vállalkozásod indításakor lefóliáztatni az autód, hogy a leendő utasaid egyértelmű tudomására adhasd, hogy mivel foglalkozol.

De ha mégis csak a kinézet kedvéért szeretnél módosítani az autód kinézetén, akkor is érdemes ezt a megoldást választanod, hiszen ma már olyan professzionális megoldásokkal dolgozunk, amivel olyan fantasztikus kinézetű autót készítünk neked, amilyen csak megszületik a képzeletedben.

Ne szabj határt az elképzeléseidnek, engedd el a fantáziád, aztán élvezd a végeredményt! Nem kell beérned az átlagossal, légy merész!