Építsd fel a vállalkozásaidat a nagyszerű videó marketing tippekkel

Építsd fel a vállalkozásaidat a nagyszerű videó marketing tippekkel

 

Alapvetően azt jelenti, hogy a videókat a videókon keresztüli promóció fogalmának terjesztésére használjuk. Lehet, hogy egyszerűnek tűnik, különböző dolgokat kell megtanulnia, mielőtt elkezdené. A következő cikk segít megérteni, hogy a videó marketing alapjai.

Videó marketing segítségével megkötheted ügyfeleidet.

videomarketing.jpg

A YouTube nagyszerű szerkesztési funkciókat kínál a saját webhelyén.

A legtöbb ember nem akar videót nézni, ha túl hosszú. Csak akkor szükséges, ha mindent megmutat a közönségnek, hogy hogyan működik egy adott termék. Ha csak frissíted az embereket, akkor 10 percet kell megadnod.

 

Győződjön meg arról, hogy optimalizálta a videókat a keresőmotorok számára. Bizonyosodjon meg róla, hogy a célzott kulcsszavakat is tartalmazza. Lehet, hogy elérhetőségei között szerepel az elérhetőség is, hogy az emberek megismerhessék Önt.

Szüksége van egy linkre a webhelyére, amelyet a videó tartalmaz. Ez segít a nézőknek, hogy megismerjék, hogyan tervezték webhelyét. A videókat a képernyőképek is használhatják. Csak mentse el a kívánt képernyőt, és szerkessze azt a videójába.

Ne felejtsd el elhelyezni egy űrlapot az opt-in levelezőlistára a webhely oldalán, ahol a videó megtalálható.

Használjon következetes megközelítést a videókban. A furcsa, vicces videók ugyanolyan jól működhetnek, mint a hagyományosabb "how-to" formátum. Figyelembe kell vennie a terméket és a célközönséget.

Lehet, hogy lehetősége van arra, hogy néhány szakértői interjút végezzen, vagy csak felvételeket készítsen az eseményről. Ha nyilvános beszélgetést ad, győződjön meg róla, hogy valaki ott van, hogy rögzítse azt.

Írja le pontosan, hogyan kívánja elindítani és zárni az egyes videókat. El kell mondanod, hogy ki vagy, és mi lesz a videó.

Egy YouTube-videó egyedül. Támogatnia kell azt, amennyit csak tudsz, a szociális médiával és minden más eszközzel, amivel elérheted az embereket. Szükséged van arra, hogy az emberek tudják, hogy léteznek, hogy megtalálják és megtekinthessék!

Ne készítsen olyan videókat, amelyek rejtett napirendjei lehetnek a videókhoz. Ha a videó lényege, hogy valamit eladjon, magyarázza el, miért akarja eladni. Hozzon létre kapcsolatot azokkal, akik észrevételeik alapján megtekintik az ügyfeleket.

Itt az ideje, hogy elkezdjünk videót készíteni! Ne félj kísérletezést, és próbálj ki néhány új dolgot. Hosszú idő után jobb ötleted lesz arra, hogy mi működik és mi nem. Ahhoz, hogy segítse Önt a videó marketing folyamatban, használja a fenti módszereket.