Egyszerű módszerek a dolgok egyszerűbbé tételéhez az Iphone segítségével

Egyszerű módszerek a dolgok egyszerűbbé tételéhez az Iphone segítségével

 

Lehet, hogy összezavarodik, ha van egy rendszeres régi mobiltelefonod. Számos olyan telefon van, amely ugyanazokat a dolgokat látja. Nehéz lehet eldönteni, hogy melyik okostelefon kínál egyértelmű előnyt a másikhoz képest. Az iPhone jobb, mint bármely más telefon. Ez a cikk elmagyarázza, miért ez az egyetlen választás.

Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az iPhone készülékéről, használja azt tárolóeszközként. Az iPhone segítségével mindenféle fájlt tárolhat könnyen elérhető szoftver segítségével. A nyilvánvaló zenei fájlok mellett tárolhat képeket, dokumentumokat és így tovább. Ennek a legjobb előnye az, hogy mindig elérheti ezeket a fájlokat, bárhová is megy.

Kapcsolja ki a push értesítéseket az adatok használatának ellenőrzésére, valamint az akkumulátor élettartamának megőrzésére. A Push értesítések lehetővé teszik, hogy a telefon folyamatosan kapcsolatba lépjen az e-mail szerverekkel és az internetrel, hogy azonnal értesítést kapjon, ha valami történik. Ennek aktiválása azt jelenti, hogy új üzenetek és riasztások esetén ellenőrizni kell az e-maileket, a webhelyeket vagy más alkalmazásokat, de drámai lesz, hogy hogyan befolyásolja a telefon működését és teljesítményét.

Ha iPhone-ját használja a kedvenc mp3-ok hallgatására, használja ezt a trükköt. Ha véletlenszerűen keveredik egy másik dalra, egyszerűen rázza meg a telefont a csuklójával. Ez tökéletes azok számára, akik inkább hallgatnak, de nem akarnak megállni, és időt vesz igénybe egy másik dal kiválasztására.

Bizonyos iPhones beállíthatók úgy, hogy csatlakozzanak a Wi-Fi-hez, bár néhány beállítás szükséges. A csatlakozás előnyei nyilvánvalóak, mert az iPhone-on keresztül hozzáférhet az internethez. Ez nagy előnye az üzleti embereknek, mert ellenőrizhetik üzeneteiket, miközben távol vannak az irodájuktól.

Az iPhone egyik nagy előnye, hogy képes a Facetime-t használni, amit teljes mértékben ki kell használni. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a telefon másik oldalán lévő videóban megtekinthesse barátját vagy családtagját. Ez segíti a beszélgetések személyre szabását, hogy mélyebb és szórakoztatóbbak legyenek.

Szeretné tudni, hogyan tilthatja le az iphone 3G-t vagy az Edge Connection-t? Be kell lépnie a cellás adathálózatba a beállítások, majd az általános, majd a hálózati beállítások szerint. Írjon be néhány általános szót a felhasználónévbe és a jelszó mezőbe, és ez csak így van, mert az iPhone nem adja át a megfelelő értékeket a szolgáltatónak. Ha újra kell indítania a telefont, akkor ezt is tegye.

Ahhoz, hogy személyes legyen az iPhone és Siri, próbálja meg tanítani Siri családjának nevét. Például, taníthatod Siri-nak a házastárs nevét. Aztán ahelyett, hogy a házastársa teljes nevét beszélné, amikor hívni akarja őt, azt mondhatja, hogy "Hívja férjemet" vagy "Hívja feleségemet." Ez sokkal jobban kielégítő!

Azok számára, akik gyakran kommunikálnak a szociális hálózati oldalakon, az iPhone megkönnyíti a velük való gyorsaságot. Egyszerű, hogy megjegyzéseket, fotókat tölthessen le, és kapcsolatba léphet barátaival. Sok főiskolai hallgató talál egy iPhone-t, így kényelmes módja annak, hogy otthon maradjon az internethez.

Az iPhone-ra történő üzenetek beírásához engedélyezheti vagy letilthatja az automatikus javítást. Ez a funkció megváltoztat egy olyan szót, amelyet rosszul ír be, amikor szöveges üzenetet ad meg egy ismerősnek vagy családtagnak a leg logikusabb szóhoz. Ha nem akarja ezt a funkciót, egyszerűen vegye le a Beállítások-> Általános-> Billentyűzet részben.

Miután elolvasta ezt a cikket, tisztában kell lennie azzal, hogy az iPhone milyen előnyökkel rendelkezik az összes többi elérhető okostelefonhoz képest. A funkcionalitás, az egyszerű használat és a vonzereje az egyik ok, amiért az iPhone választja az iPhone-t. Ezek a tippek az iPhone használatát a következő szintre tehetik.