Hogyan juthat el a legtöbbet a telefonodból

kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, new balance, gázszerelő Budapest, szőnyegtisztító, terembérlés

creapig festősablon stencil newbalance gázszerelő Budapest new balance cipő apple szervíz gázszerelő Budapest használt ruha szőnyegtisztítás Budapest cpl ajtó terembérléskárpittisztítás, szőnyegtisztítás, new balance, gázszerelő Budapest, szőnyegtisztító, terembérlés és kárpittisztítás

Hogyan juthat el a legtöbbet a telefonodból

 

Még nincs iphoneod? Hogyan hagyhatta, hogy a technológia egyik legnagyobb előrelépése csúszik jobbra? Az iphone az egyik legnagyobb eszköz, amit valaha a 21. században készítettek, így azt szeretnénk, hogy meggyőződj arról, hogy olvasod tovább, hogy megtudd, miért.

Az iPhone nagy előnye, hogy nem kell GPS rendszert vásárolni. Az iPhone pontos GPS rendszert tartalmaz. Mivel az iPhone GPS-rendszere már ismeri az aktuális helyet, egyszerűen helyezze be a kívánt célállomást, és rövid utasításokat fog kapni, ahogyan egy rendszeres GPS-rendszerhez hasonlóan.

Az iphone szinte bármit tehet, amit akar. A kifejezés "van egy app erre" részben nyelv az arc és részben valós. Nézze meg az alkalmazásboltot olyan nagyszerű ötletek és dolgok számára, amelyeket elkezdhet használni a telefon használatával, nyomon követheti vagy emlékeztetheti Önt.

Sok iPhone-felhasználó gyakran bosszantja, amikor a készülék egy olyan szót javasol, amely csak nem értelme a gépeléskor. Ne próbálja manőverezni az ujjait, és nyomja meg a kis „x” -et a képernyőn; megérintheti a képernyő bármely pontját, hogy megszabaduljon a javaslattól. Ez időt és frusztrációt takarít meg.

Csak dobta el az új iPhone-t a mosogatóba vagy egy tóban? Ne aggódj! Győződjön meg róla, hogy nem kapcsolja be a telefont. Ehelyett enyhén törölje szárazra, amennyire csak lehet. Ne használjon fúvószárítót. Ezután tegye a telefont egy kis zsákba, tele fehér rizsrel, és hagyja éjszakánként ülni. A rizs elnyeli a benne maradt vizet.

Amikor bejövő hívása van az iPhone-on, elnémíthatja a gyűrűt egyetlen gombnyomással. A Sleep / Wake gomb egyszeri megnyomásával a gyűrű néma üzemmódba kerül. Ha a hívót egyenesen a hangpostafiókjához szeretné küldeni, a gombot kétszer megnyomhatja.

Használja iPhone zenei részlegét, hogy létrehozzon egy teljes értékű zenei könyvtárat munkához vagy iskolához. Ez közvetlenül kapcsolódhat a számítógépén lévő iTuneshoz, ahol kedvenc zenéit letöltheti a telefonjára. Ezenkívül megoszthatja vagy megismételheti azokat a dalokat, amelyeket az iPhone-nál élvez.

Az iPhone akkumulátor gyorsan leáll. Különösen, ha a telefont sokat használja, akkor tehetetlennek érzi magát, ha a készülék meghal, amikor szüksége van rá. Szerezd meg a szokásodat, hogy mindig csatlakozzon egy elektromos aljzathoz; ez segít meggyőződni arról, hogy az akkumulátor napközben fel van töltve.

Adja be a telefont vízszintesen. Könnyű elfelejteni, de a kulcsok sokkal nagyobbak, ha a telefon vízszintes, így sokkal könnyebb pontosan beírni a szöveget. Ha még nem rendelkezik ezzel a képességgel a telefonon, akkor az alkalmazás elérhető a Safari-tól.

Ahhoz, hogy a legtöbbet kihozhassa a Siri-től, használja ezt a tippet, hogy hozzárendeljen beceneveket és kapcsolatokat minden egyes partneréhez. Például elmondhatja Sirinek: "Jane Johnson az anyám." Ezután Siri visszaigazolást kér arra, hogy ezt az információt összekapcsolja Jane kapcsolattartójával. Most már elmondhatod Sirinek, hogy "Hívd az anyát", és automatikusan fel fogja emelni anyád telefonszámát.

Nem vagy meggyőződve arról, hogy az iphone okokból a legnépszerűbb okostelefon? A telefon által igénybe vett alkalmazások mennyisége soha nem fog egy pillanatig elfojtani az életben. Ne habozzon az elmédben, hogy vásároljon-e iphone-t, tudod, hogy a válasz igen.