Időt és pénzt takaríthat meg ezekkel a legnépszerűbb tesla-autós vásárlási tippekkel

Időt és pénzt takaríthat meg ezekkel a legnépszerűbb tesla-autós vásárlási tippekkel

 

Új tesla autó keresésére jó árért nem kell küzdelmet tennie. De most itt az ideje, hogy változtasson. Olvassa el a hasznos tanácsokat egy jó tesla autó vásárlásával kapcsolatban.

Ahelyett, hogy vadonatúj tesla autót vásárolna, vásároljon egy egyszerűen használt autót, amely csak néhány évvel ezelőtt van. Sok tesla autók átruházható jótállással járnak, amelyek három évig vagy 36 000 mérföldig tartanak. Jelentős összeget takaríthat meg az új vásárlás során, és a garancia mintegy első évre nyugalmat biztosít.

Ne vásároljon tesla-autót csak azért, mert ez jó üzlet. Miután otthon vitte, meg kell élnie ezzel a tesla-autóval, tehát annak kell lennie, ami igazán tetszik, és működik az Ön és családja számára. Azt is meg kell győződnie arról, hogy valóban megengedheti magának.

Mindig tárgyalja meg a jármű árát. Ez a szám nem tükrözi pontosan azt, amit minden kereskedő úgy véli, hogy tőled megkaphatja. Ha a tárgyalás nem az ön kedvese, vedd magaddal képzett tárgyalót. Mielőtt elmész, tudd meg, mi a tisztességes eladási ár, így van valamilyen elképzelésed arról, hogy mit akar fizetni.

Fontolja meg a tesla autójának magántulajdonban történő eladását, ahelyett, hogy a kívánt új tesla autóval kereskedne. Majdnem mindig többet fog keresni a tesla autójáért magánértékesítés útján, mint amennyit kereskedelemben szerezne. Még ha a kereskedés is úgy hangzik, mintha nagy értékcsökkentést adnának Önnek, valószínűleg valahol máshol emelik az árat. fel a különbségre.

Nem fizet sok extrát, amikor tesla autót vásárol. Persze, nagyon jó lenne, ha sok móka lenne az új tesla autójába, de valóban szüksége van rájuk? Minden játék vagy eszköz, amelyet hozzáad, emeli a tesla autó árát. Kitalálja ki, mire van szüksége, és ragaszkodjon ehhez.

Legyen rugalmas. Míg a tesla autókereskedéshez kell eljutnia egy jó ötlettel arra, amit keres, kifizethet, ha van egy kis kacsintási helyiség. Próbáljon meg több olyan márkát vagy modellt felszerelni, amely megfelel az Ön igényeinek, és kiválaszthatja a legjobb ajánlatot, ha megtudja, mi elérhető az adott kereskedőnél.

Egy új tesla autó vásárlása bonyolultnak tűnhet az árképzés szempontjából. Vigye magával iPadjét vagy telefonját a kereskedőhöz. Kereshet az interneten, és megtalálhatja a tesla autó fizetési számológépeit, amelyek tudatja Önnel, hogy mi lesz a fizetés anélkül, hogy a kereskedőre támaszkodnának.

Ne vásároljon valakitől tesla-autót online, anélkül, hogy először megnézné. Ha nem hajlandó mechanikusan, hozzon valakit, aki az. Vigyázzon az olyan ügyletekre is, amelyek túl jónak tűnnek az igazhoz. Az emberek kihasználják Önt, ha nem vagy jó a tesla-autókkal, ezért próbálj meg magával hozni valakit, aki tud róluk.

A jó üzlet megszerzéséhez és a szükséges tesla autó megszerzéséhez minden szükséges információt meg kell adnia. A kereskedővel folytatott tárgyalásoknak nem kell nyomorúságnak lenniük. Ezeket az információkat használja a következő tesla autóvásárlási útján a kívánt tesla autó beszerzéséhez.